Our favourite approved energy-saving products for your home

Het is bijna oktober, normaal gesproken onze favoriete maand van het jaar, maar sinds het recente nieuws over de stijging van de energieprijzen is het een maand geweest waar we – zoals de meeste mensen – tegen opzagen. Gelukkig moeten we helpen. Niet door je te vertellen dat je de verwarming 1°C lager moet zetten (hoewel dat misschien een paar centen bespaart), maar we hebben een aantal energiebesparende producten verzameld die zullen helpen uw energierekening op de lange termijn te verlagen.

Van airfryers die 44 cent kosten om een ​​uur lang te draaien, tot een energiebesparende waterkoker die kan koken tot een ingestelde temperatuur en je water warm houdt zodat je niet opnieuw hoeft te koken, het is er allemaal.

We hebben ons als een team gegroepeerd en de topaankopen onthuld die we echt kunnen aanbevelen, om je te helpen geld (en energie) thuis te besparen deze winter. Van onze Echte huizen naar de jouwe. Ons team bestaat uit appartementsbewoners, flatdelers, eigenaren van oude huizen en alles daartussenin. Dit is wat we kopen om de kosten laag te houden in oktober, november, december en daarna. Het betekent een beetje uitgeven, maar cumulatief hopen we dat het u veel bespaart.

Vind negen topaankopen net hieronder, van budgetvriendelijke keuzes tot duurdere investeringen die zeker het geld waard zullen zijn als de temperaturen buiten de min-cijfers zijn. Daarna, terwijl u wacht op uw leveringen, kunt u onze gids lezen over meer manieren waarop u uw energierekening kunt verlagen zonder dat u geld hoeft uit te geven.

9 beste energiebesparende producten om u te helpen geld te besparen


Wat kan ik nog meer in mijn huis vervangen om warm te blijven?

Er is een overvloed aan dingen die je in huis kunt vervangen als je deze winter warm wilt blijven zonder extra verwarming, maar de vraag is: zijn ze echt aan vervanging toe en heb je het geld om het te doen? Als je voor beide ja hebt geantwoord, dan zijn hier enkele suggesties van ons en van de experts op PlumbNation (opent in nieuw tabblad).

1. Een warmer dekbed
Afhankelijk van de samenstelling van je huidige dekbed mag een nieuwe winterdeken niet misstaan. Ga voor iets meer dan 10 tog om warm te blijven terwijl je slaapt tijdens de maanden met lage temperaturen.

2. Thermische gordijnen en jaloezieën
Sprekend met PlumbNation, bevelen ze aan dat “het gesloten houden van je gordijnen, of investeren in een thermische gordijnvoering ook kan helpen voorkomen dat warme lucht ontsnapt – deze truc alleen kan het warmteverlies tot 25% verminderen”. Deconovo verduisterende thermische gordijnen (opent in nieuw tabblad) van Amazon hebben bijna 50.000 positieve recensies als je op zoek bent naar een suggestie.

3. Efficiënte led-lampen
Het is misschien een gegeven, maar het overschakelen van al uw lampen naar LED-lampen is ook een gemakkelijke manier om geld en energie te besparen, en het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het gebruik van lampen in plaats van uw hoofdlampen bespaart niet alleen geld, maar voegt ook sfeer toe te.

4. Tochtvangers en -blokkers
“Het gebruik van een tochtstrip is een van de snelste en goedkoopste manieren om uw huis warm te houden, door te voorkomen dat koude lucht binnenkomt en warme lucht onder uw deuren naar buiten gaat”, werd ons ook verteld door PlumNation. de Schoorsteenschaap van Amazon (opent in nieuw tabblad) die de wind blokkeert, maar ventilatie mogelijk maakt.

5. Vloerkleden en tapijt
Meer deskundig advies laat ons kijken naar het kopen van een nieuw (en stijlvol) vloerkleed voor elke kamer van ons huis. “Als je een huis hebt met vloerbedekking, zal dat natuurlijk helpen om de isolatie te verbeteren, maar als je een harde vloer hebt, zal investeren in materialen van goede kwaliteit, zoals een pluche vloerkleed, helpen voorkomen dat er warmte verloren gaat”. Ga naar Ruggable (opent in nieuw tabblad) voor hoogwaardige vloerkleden die u keer op keer kunt wassen.

6. Je radiatoren schoonmaken
Iets eenvoudigs als uw schoonmaakroutine kan u ook veel geld besparen, zoals uitgelegd door de experts. “Een opeenhoping van stof kan van invloed zijn op uw gezondheid, allergieën en uw verwarmingsrekening. Laagjes stof in uw radiator kunnen voorkomen dat warmte effectief ontsnapt, waardoor uw radiatoren harder moeten werken om uw kamer te verwarmen.” Raadpleeg onze gids over de beste schoonmaakproducten voor thuis voor inspiratie.

7. Kleding airers
Investeer in een verwarmde wasdroger en gebruik hiervoor geen wasdroger of radiatoren meer, zeggen de experts. “We raden u aan om uw radiatoren niet meer te gebruiken om uw kleding te drogen. De kleding die u over uw radiatoren legt, voorkomt dat de warmte ontsnapt en uw kamer verwarmt, wat betekent dat uw ketel de speling moet opvangen en op een lagere temperatuur moet werken. hoger tarief – stijgende kosten”.

8. Verwijder of vervang je radiatorhoezen
Deze is jammer omdat we net zoveel van een radiatorhoes houden als mevrouw Hinch, maar het is ook aan te raden “als je een radiatorhoes hebt, controleer dan of deze een goede warmtegeleider is” ja, ga het nu controleren! “Radiatorafdekkingen gemaakt van materialen zoals hout zijn slechte geleiders en kunnen voorkomen dat warmte effectief wordt verspreid – energie en geld verspillen. Bovendien, als uw radiatorafdekking een stevige bovenkant heeft, verliest u mogelijk nog meer warmte, omdat deze wordt geabsorbeerd door de bovenkant van het deksel”.

Hoe kan ik het inschakelen van mijn verwarming uitstellen?

We hebben met de experts gesproken en naast het aanbevelen van producten om uw rekeningen te verlagen, hebben we ook dingen die u kunt doen om te voorkomen dat u uw verwarming op een veilige manier aan moet zetten.

Tijdens een gesprek met Jordan Chance, een verwarmingsexpert van PlumbNation, ontdekten we verschillende manieren om het onvermijdelijke uit te stellen en deze winter een beetje geld te besparen.

“Het aanzetten van je centrale verwarming is met name een van de duidelijke tekenen dat de winter is aangebroken. Hoewel er niet één temperatuur is waarop je de verwarming aan moet zetten, streven velen naar de tijd dat de klok teruggaat, dit jaar valt dit op 30 oktober”, zegt Jordan.

Dus, als je kunt, zeggen we dat je een aantal van de bovenstaande producten moet gebruiken om te proberen het aan te zetten tot begin november. Houd er echter rekening mee dat, zelfs als het aan staat, sommige geruchten die u hoort vals zijn. “Het is ook belangrijk om op te merken dat het de hele dag op laag laten staan ​​van je verwarming je stookkosten niet verlaagt!”, stelt hij. “De verwarming alleen aanzetten als en wanneer je het nodig hebt, is de beste manier om energie te besparen. Het gebruik van een thermostaat met timer biedt een eenvoudige en snelle oplossing om uw verwarming effectief te regelen.”

Nog een reden om een ​​te kopen Tado Slimme Thermostaat (opent in nieuw tabblad), dan! En vergeet niet dat het lager zetten van uw verwarming een verschil maakt. “Door uw verwarming met slechts 1°C lager te zetten, kunt u tot 10% besparen op uw stookkosten. Het typische verwarmingsbereik ligt tussen 18-21°C… dus waarom ziet u niet hoe laag u kunt gaan?” .

We komen in de verleiding om onze verwarming aan te zetten als de temperatuur tussen augustus en oktober snel daalt, maar als de temperatuur stijgt, is het tot eind oktober nog relatief mild in het VK. We willen dus niet als je ouders klinken, maar trek een trui aan voordat je naar die thermostaat grijpt.

Als u in een historisch huis woont, raadpleeg dan onze speciale gids over 20 manieren waarop u energie kunt besparen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.